معرفی کتاب یالوم خوانان
کتاب یالوم خوانان
اثر اروین د یالوم

اروین د یالوم ؛ نویسنده امریکایی و از چهرههای جهانی در حوزهی رواندرمانی و سلامت روان میباشد .یالوم سالها در دانشگاه استنفورد تدریس کرده و همزمان کتابهایی دانشگاهی و همچنین داستانهایی در سطح جهانی تالیف کرده است.
با وجود اینکه اروین یالوم به تدریج به دههی نهم زندگی نزدیک میشود، همچنان حجم فعالیتهایش نسبت به گذشته کاهش نیافته است، او کتابهای متعددی دارد و بسیاری از آنها به فارسی ترجمه شدهاند. خوانندگان کتابهای یالوم یا روان درمانگران و متخصصینِ حوزهی سلامت روان هستند و یا خوانندگانی که به مسائل رواندرمانی و فلسفه علاقمند هستند ؛ یالوم روان درمانگریست که پایهگذار رواندرمانی وجودی است، مکتبی که ریشه در فلسفهی اگزسیتانسیالیسم دارد.
یالوم طبق مکتب روان درمانی وجودی، معتقد است بیشترین رنجهایی که انسان دارد در اضطرابهایست که ریشه در ترسهای وجود دارند، مثل: مرگ چیست؟، من کیستم؟ و… و اینگونه است که خوانندهگان یالوم با مطالعهی کتابهای یالوم به ریشهی رنجهای وجودی خود فکر میکنند و گاهی حتی در مسیر درمان این رنجها و خودشناسی گام برمیدارند.
یالوم در کتاب جدیدش یالوم خوانان نوشتههای متنوعی را برای خوانندگانش ارائه داده، و از ادبیات تا توضیحاتی راجع به بیماران و رویکردهای نظری گسترده است که با دقت و ظرافت خاص ویرایش شده؛ وبه گفتهی خودش قصد دارد هر دو گروه از خوانندگانش را به این شیوه در این کتاب باهم آشنا کند و کتاب شاملِ بخشهایی از نوشتههای یالوم در حوزهی گروه درمانی؛ درمان اگریستانسیالیسم و همچنین گزیدههایی از «دژخیم عشق» ؛ «وقتی نیچه گریست» ؛ «درغگویی روی مبل» و چند مقالهی جدید است.